Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament de lux Parcul Politehnicii

120 m2, 3/8

650 € / luna

Ultima actualizare: 24 August 2017

Inchiriez apartament de lux, complex redizential Premium Regie , - 3 camere, decomandat, spatios, etaj 3, bloc  2017,  doua lifturi hidraulice Schindler, vedere parcul Politehnicii.

Dotari: centrala apartament, aer conditionat, bucatarie utilata, loc de parcare subteran

Vecinatati: complex comercial  Orhideea, matrou Grozavesti, Petrache Poenaru( Semanatoarea), acces facil autobuz si tramvai.

Detalii imobil Inchiriere apartament de lux Parcul Politehnicii

Camere 3
Strada Ranetti
Suprafata 120 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..