Acest anunt nu mai este activ

Proprietar vand apartament 4 camere Stefan cel Mare, renovat

84 m2, 4/8, an constructie: 1981

122.000 €

Ultima actualizare: 23 August 2017
Rata credit de la 3,242 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand apartament 4 camere semidecomandat, complet renovat in 2016, pozitionare pe Stefan cel Mare, la 1 minut real de metrou Obor. Etaj 4/8, 84 mp, bloc 1981, 2 balcoane, 2 bai. 
Blocul este anvelopat iar apartamentul a fost in totalitate renovat in 2016 (inclusiv instalatie electrica, sanitara etc). Vederea este stradala.

Scara blocului este una foarte civilizata pentru Romania, de asemenea renovata (lift, zugraveli, videointerfon, camere supraveghere). 

Toate actele sunt la zi (act proprietate, cadastru, certificat energetic etc). 

Se vinde complet utilat si mobilat, nefiind nevoie de nicio investitie suplimentara, mai ales in vederea inchirierii. 

Reprezinta o varianta reala la apartamentele din blocurile noi de la periferia orasului sau din afara lui, precum si la apartamentele vechi din cartiere mai slab cotate dar cu preturi doar putin mai mici la vanzare.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 4 camere Stefan cel Mare, renovat

Camere 4
Strada Stefan cel Mare
Suprafata 84 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..