Apartament decomandat - cartier Dristor

70 m2, 8/8, an constructie: 1982

75.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,962 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferim spre vânzare un apartament spațios de 3 camere, aflat pe strada Râmnicu Vâlcea-zona Dristor.

Proprietatea decomandatâ se desfașoară pe o suprafață utilă de 69,67mp și o suprafață construită de 80,12mp, compunându-se după cum urmează: living de 17mp, 2 dormitoare (ambele de 11mp), hol, 2 băi, bucatărie open space cu balconul închis cu geam termopan și 2 debarale; de asemenea exista fibră optică, aparat de aer condiționat, detector de gaz, spațiu depozitare și un loc de parcare. În zonă regăsim spații comerciale (Auchan), spații verzi, transport public, metrou Dristor, restaurante si facilități de agrement, școli, spitale, farmacii, locuri de joacă, secție de poliție.

Detalii imobil Apartament decomandat - cartier Dristor

Camere 3
Strada Râmnicu Vâlcea
Suprafata 70 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..