Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VANZARE CASA

110 m2, LEMN, an constructie: 2017

135.000 €

Ultima actualizare: 22 August 2017
Rata credit de la 3,676 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa structura lemn impecabila,decomandat,compusa dim ,Sufragerie 36 mp,Dormitor mare 12 mp,Dormitor mic 10 mp, Camera tehnica 7 mp,Baie 12 mp,hol 6 mp,hol 9 mp,Bucatarie  8 mp.Pe toata suprafata casei exista incalzire in pardoseala. Camerele sunt mobilate ,inclusiv Tv led in fiecare dintre ele,inclusiv sistem home cinema in sufragerie. Centrala Vaillant de 28 kw,5 ani garantie cu comanda ambient. 2 aparate aer conditionat. La exterior un foisor de 25 mp cu prize ,sistem iluminat led,cablu si antene tv. Garaj de 20 mp,grup sanitar,si o mica magazie . Apele pluviale eliminate prin rigole ,sifon pardoseala si burlane direct in sistemul de canalizare.Camerele interioare au H max de 4 m cu ferestre Velux,inclusiv la baie,iar sufrageria beneficiaza de  un nr de 3 ferestre Velux,Poarta exterioara cu deschidere prin glisare,iar poarta pietonala in poarta mare. Imaginile din satelit sunt  vechi de cel putin 5 ani.

Detalii imobil VANZARE CASA

Camere 4
Strada Loc Popescu Alexandru 14 A
Suprafata 110 m2
Structura LEMN
Bai 2
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..