Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de inchiriat 2 camere

70 m2, 3/4

450 € / luna

Ultima actualizare: 21 August 2017

1 camera + un dormitor, etaj 3 / 5, P+ 4E, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 95mp, constr. intre 1951 si 1977, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre, contor gaze. PRIMA INCHIRIERE. Pret usor discutabil.

Detalii imobil Apartament de inchiriat 2 camere

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Drumul Sarii
Suprafata 70 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..