Apartament central-Calea DorobanČilor

102 m2, 4/9, an constructie: 1948

140.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,644 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va propunem spre vanzare un apartament spatios de 4 camere, situat la etajul 4/9 intr-o cladire monument, cunoscuta drept "blocul zodiac" de pe Calea Dorobantilor-vis a vis de ASE, si la cativa pasi de obiective importante precum Piata Romana, Piata Lahovari, Bd Dacia, str Mihai Eminescu, British School sau Cambridge School.Ā 

Proprietatea semidecomandata se desfasoara pe o suprafata utila de 102mp si o suprafata construita de 117,3mp, fiind structurata dupa cum urmeaza: living de 17mp, 3 camere, 2 bai, hol, oficiu, bucatarie utilata, camara, balcon si logie. De asemenea, regasim o boxa pentru depozitare la subsol, fibra optica, jaluzele electrice, usa blindata, parcare pentru rezidentii blocului, in zona existand multiple facilitati precum farmacii, scoli, locuri de joaca, spitale, sectie de politie, zone comerciale, restaurante si facilitati de agrement, metroul de la Pta Romana, statie de autobuz.

Detalii imobil Apartament central-Calea DorobanČilor

Camere 4
Strada Ion Calin
Suprafata 102 m2
Etaj 4/9
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1948
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..