Apartament spatios - zona Doamna Ghica, sector 2

65 m2, 10/10, an constructie: 1971

58.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,535 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, aflat la etajul 10/10 intr-un bloc de apartamente supravegheat video constructie 1971, situat pe strada Ion Berindei - in proximitatea Soselei Colentina, Bulevardul Lacul Tei, Doamna Ghica, parcul Plumbuita. 

Proprietatea semidecomandata este mobilata si utilata, se desfasoara pe o suprafata utila de 64,59mp (suprafata construita de 74,28mp), fiind structurata dupa cum urmeaza: living (de 17mp), 2 dormitoare (unul se prelungeste cu balconul inchis), bucatarie, baie, hol si debara. Proprietarul nu doreste sa vanda prin "Prima casa". In zona regasim scoli, spitale, farmacii, sectie de politie, sectie de pompieri, zone comerciale.

Detalii imobil Apartament spatios - zona Doamna Ghica, sector 2

Camere 3
Strada Ion Berindei
Suprafata 65 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1971
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..