Apartament 2 camere de vânzare - zona PiaČa Victoriei

97 m2, 7/7, an constructie: 1947

108.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,946 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare un apartament de 2 camere, situat la etajul 7/7 intr-un imobil de locuinte construit in anul 1947, aflat pe strada Intrarea Frumoasa-intre Calea Victoriei si strada Buzesti, in proximitatea spitalului Sanador, dar si a Pietei Victoriei (metrou). 

Generoasa ca si suprafata desfasurata (Sutila=96,7 mp, Sconstruita=100 mp), aceasta proprietate mobilata este compusa din: 2 camere (a cate 12,5 mp fiecare), 2 bai, un hol spatios (de 39,7 mp) mobilat in stil living cu semineu, bucatarie, balcon stil logie (de 6,9 mp) si 2 anexe.

Detalii imobil Apartament 2 camere de vânzare - zona PiaČa Victoriei

Camere 2
Strada Intrarea Frumoasa
Suprafata 97 m2
Etaj 7/7
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1947
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..