Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere 1 camera intr-un ap 3 camere Dristor

20 m2, 4/4

110 € / luna

Ultima actualizare: 20 August 2017

De inchiriat UN SINGUR DORMITOR intr-un apartament decomandat de 3 camere situat la 8-10 minute de metrou Dristor. In acest moment in apartament mai locuiesc doua fete in celelalte camere.

 

Chirie 110 euro + garantie 110 euro. Camera este disponibila incepand cu data de 7 SEPTEMBRIE si dispune de canapea extensibila, comoda (plus doua sifoniere mari in fata dormitorului), 2 noptiere, aer conditionat, parchet, termopane.

 

Apartamentul dispune de doua bai (una cu cada, un WC de serviciu) si un balcon mare. Izolat termic, reabilitat, complet utilat si mobilat: frigider nou, coltar de bucatarie, masina de spalat, dulapuri aditionale pe hol (in fata camerelor, inclusive celei libere), termopane. Apartamentul este in zona Dristor, aproape de statia de metrou si mijloace de transport in comun, etajul 4 din 4. Bloc linistit, la 5 minute de Auchan Vitan si Kaufland Mihai Bravu, 8 min de Park Lake.

 

Exclus persoanelor cu animale de companie.

Detalii imobil Inchiriere 1 camera intr-un ap 3 camere Dristor

Garantie 110 €
Camere 3
Strada Danubiu
Suprafata 20 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..