Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIEZ CASA LA CURTE

55 m2, P

200 € / luna

Ultima actualizare: 19 August 2017

INCHIRIEZ CASA LA CURTE CU 3 CAMERE MOBILATE, BAIE,BUCATARIE, FRIGIDER,ARAGAZ, MASINA DE SPALAT, INTERNET, CABLU TV, 2 TELEVIZOARE PTR CAMERE. FAC CONTRACT DE INCHIRIERE, CER O LUNA AVANS, NU ARE CURTE, ARE UN HOL DE INTRARE ASA CUM SE VEDE SI IN POZA, 3X3.MP ARE SCARA INTERIOARA PE HOL BALCON 2/4.MP. NU INCHIRIEZ FAMILI CU COPI MICI. SINGUR CURTE. OFER SI CER SERIOZITATE MAXIMA. SE POATE VIZIONA DIMINEATA DE LA 7/  PANA LA 9. CASA ESTE PE O STRADUTA MAI MICA, NU ESTE STRADALA, LANGA DELEA NOUA.0760715144.

Detalii imobil INCHIRIEZ CASA LA CURTE

Pret/m2 3,64 € / luna
Garantie 1 €
Camere 3
Strada INTRARE.
Suprafata 55 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 55 m2
Cablu TV DA
Mobilata da
Utilata da
A / C DA
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat
Sosea pavat
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..