Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere

80 m2, 2/4, an constructie: 1974

65.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 17 August 2017
Rata credit de la 1,720 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bloc anvelopat 2015, 4 camere mari si luminoase, balcon mare, usa metalica de calitate MAKO, zona linistita, stradal, in apropiere se afla Lidl, Cora, Carfour, Mega Image, gradinita, scoala, piata Rahova, un loc de parcare asigurat, aer conditionat, bloc din beton. Cu tramvaiul in 15-20 se ajunge la pta. Unirii.

Detalii imobil Apartament 4 camere

Camere 4
Strada Alexandriei
Suprafata 80 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1974
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..