Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Berceni - Aparatorii Patriei 3 Camere LUX

100 m2, 2/2, an constructie: 2011

95.000 €

Ultima actualizare: 14 August 2017
Rata credit de la 2,512 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

- Grigore Marin - Constructie 2011, Lux - La Cheie, Living+ Bucatarie 45 Mp, Dormitoare 19 si 16 mp, 2 Balcoane, 2 gr. Sanitare, Centrala, Termopan, Gresie, Faianta, Parchet, Totul Nou, Loc Parcare Inclus, Pozitie Deosebita, Acces Curte 500 Mp loc de joaca, Barbeque, Locuri depozitare, Foisor, etc... Acces facil Metrou Aparatorii Patriei, Sos. Berceni, Sos. Oltenitei, Intabulare, Merita Vazut, Ocazie Deosebita, Accept Credit. 0727 468 617 

Detalii imobil Berceni - Aparatorii Patriei 3 Camere LUX

Camere 3
Strada Grigore marin
Suprafata 100 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..