Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

APARTAMENT 4 CAMERE CARTIER MILITARI ZONA APUSULUI

81 m2, 5/8, an constructie: 1979

84.000 €

Ultima actualizare: 24 August 2017
Rata credit de la 2,234 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament cu 4 camere confort 1, semidecomandat, situat la etajul 5/8, in cartierul Militari intersectia Apusului cu Iuliu Maniu (strada Iedului, nr 3, in spatele blocurilor de pe Iuliu Maniu, ferit de zgomotul/agitatia bulevardului). Aveti localizarea exacta a imobilului pe harta anuntului.
Blocul este construit dupa cutremurul din 77' (in 1979), bloc cu doua lifturi, scara foarte ingrijita, renovata in Decembrie 2016 cu gresie si faianta, supravegheata video, scara cu doua iesiri, interfon fata/spate, boxa la subsol, vecini linistiti si sociabili.
In imediata vecinatate a blocului se afla gradinita 195"Prichindel" (la parterul blocului) si scoala generala nr 157"Ion Dimitriu", ambele unitati de invatamant renovate recent. 
Apartamentul dispune de: trei holuri, trei dormitoare, o sufragerie, o bucatarie, doua balocane (in balconul de la bucatarie este instalat aragazul + chiuveta, optional), trei debarale, doua bai dintre care una cu geam si cada iar cea de serviciu cu cadita de dus. Pentru o vizualizare completa a planului casei aveti la dispozitie ultima poza.
Apartamentul a fost imbunatatit cu: usa metalica, geam termopan Rehau, usi termopan la balcoane, parchet, gresie + faianta in ambele bai, doua aparate aer conditionat. Blocul urmeaza sa fie izolat termic (dosarul a fost depus de catre administratie). 
In imediata apropiere aveti parc de joaca pentru copii, mai multe supermarketuri/hipermarketuri (Profi 2 min, Mega Image 2 min, Kaufland 10 min, Lidl 10 min, Auchan Militari, Carrefour Militari, statii Ratb la 2 minute de mers pe jos, statie metrou Gorjului sau Pacii la 6 minute de mers pe jos, doua piete (Gorjului, Apusului),
Apartamentul are un singur proprietar de la constructia blocului. 
Acceptam si schimburi doar cu imobile P+1, P+1+M, P+M in vestul judetului Ilfov (Domnesti, Dragomiresti, Chiajna, Joita, Bacu, Bolintin Deal/Vale, Chitila, Mogosoaia, Buftea sau vecinitatile localitatilor mai sus mentionate dar nu mai departe de 30 de km de Bucuresti).
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la urmatoarele numere de contact: 
0765815965 - ANDREEA CALIN

0763633751 - MIRELA CALIN

CADASTRU, INTABULARE SI CERTIFICAT ENERGETIC IN CURS DE DESFASURARE, SUNT IN LUCRU!

Detalii imobil APARTAMENT 4 CAMERE CARTIER MILITARI ZONA APUSULUI

Camere 4
Strada IEDULUI
Suprafata 81 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Ilfov
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..