Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament ultracentral, Magheru, bloc Scala

62 m2, 8/10, an constructie: 1979

95.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 13 August 2017
Rata credit de la 2,591 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, ofer spre vanzare apartament de 2 camere ultracentral, semidecomandat, spatios, in bloc reabilitat termic, partial amenajat, etaj 8/10. Suprafata 62mp, din care balcon de 8,46 mp, cu vedere spre spate (fara poluare fonica), lift nou, boxa, cadastru, intabulare la zi. Pret negociabil.

Detalii imobil Apartament ultracentral, Magheru, bloc Scala

Camere 2
Strada C.A. Rosetti
Suprafata 62 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..