Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap. 2 camere, nou, partial mobilat, Str.Postalionului, sec 4.

43 m2, 2/3, an constructie: 2016

40.000 €

Ultima actualizare: 11 August 2017
Rata credit de la 1,091 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap. 2 cam., construit in 2016, etaj 2, decomandat, bucatarie open space, cu centrala proprie, gresie, parchet, faianta, termopan Rehau- maro, balcon inchis, loc de parcare, usa metalica, mobila de bucatarie perfect adaptata si de calitate, dressing living, dormitor si hol mobilate. aer conditionat. Blocul prezinta interfon, accesul in parcare este securizat prin bariera cu telecomanda. 

Predare asigurare obligatorie si speciala- bunuri, garantie mobila, centrala, finisaje. Toate utilitatile achitate la zi, cablu RDS. In apropiere exista gradinita, scoala, centre comerciale (Carffour, Lidl, Metro, Auchan, Grand arena, benzinarii, mijloace de transport). Liniste, vecini civilizati. Cadastru, intabulare. Suprafete: living+bucatarie 17.18 mp, dormitor 13.09 mp, baie 4.05 mp, hol 4.68 mp--> suprafata totala 43 mp.

Detalii imobil Vand ap. 2 camere, nou, partial mobilat, Str.Postalionului, sec 4.

Camere 2
Strada Postalionului
Suprafata 43 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..