Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular,vand ap 2 cam,cf1,etj 48,semi,bl1986 margeanuluiprofi.

56 m2, 4/8, an constructie: 1986

56.500 €

Ultima actualizare: 10 August 2017
Rata credit de la 1,488 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular,vand in zona MARGEANULUI/PROFI,apartament cf1 semi ,su=56mp,etj4/8,bloc din anul1986,REABILITAT TERMIC,certificat energetic clasa A+ ,acte in reglula,2 balcoane{ dormitor si sufragerie},mai multe imbunatatiri g+f+mocheta,apometre,termopane peste tot inclusiv balcoanele,usa metalica,instalatie sanitara schimbata ,cupru,geam la baie direct afara,coloane verticale schimbate in bloc,subsol curat,detector,senzor+electrovalva gaze ,trebuie igenizat dupa chiriasi, acces rapid la mijloacele de transport in comun,piete scoli ,banci,supermarcheturi.Actele sunt ok,fara probleme,fara ipoteca ori vicii ascunse,fara restante la asociatia de proprietari.alte detalii la telefon.pretul este de 56500euro putin discutabil.Accept credit,prima casa.Ofer si cer seriozitate maxima.NU DORESC NICI UN FEL DE COLABORARE SI NICI PROMOVARE.MULTUMESC ANTICIPAT!!

Detalii imobil Particular,vand ap 2 cam,cf1,etj 48,semi,bl1986 margeanuluiprofi.

Camere 2
Strada margeanului
Suprafata 56 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..