Apartament de vanzare 4 camere Aviatorilor-Kiselef

112 m2, demisol/2, an constructie: 1940

140.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,706 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de vanzare 4 camere Aviatorilor-Kiselef,  112m2 contruiti,  in cladire istorica fara risc seismic, Str. Popa Savu, nr. 3, distanta  parc Kiseleff- 50m,  Statuia Aviatorilor(100m)

 

Finisaje premium, pardoseala de granit, parchet triplu stratificat din stejar, centrala proprie  si usi celulare din lemn masiv .

 

Apartamentul are 112 de metri patrati construiti (94 metri patrati utili), fiind recent renovat pana la placa. Apartamentul se afla la demisolul imobilului, dispune de 4 camere, 2 bai, bucatarie si 2 spatii de depozitare. Direct proprietar!

 

            Pretul  140.000 euro.

 

            Persoana de contact Solomon Sergiu

 

            Nr. Tel. 0756.667.648

 

    http://apaviatorilor.ro/

Detalii imobil Apartament de vanzare 4 camere Aviatorilor-Kiselef

Camere 4
Strada Popa Savu, nr. 3
Suprafata 112 m2
Etaj demisol/2
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..