Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere vila 5 camere, sector 1

210 m2, D+P+M

1.000 € / luna

Ultima actualizare: 9 August 2017

Vila 5 camere, inchiriere pe termen lung – zona Calea Grivitei (Metrou Basarab) - Turda
Constructie noua, luminoasa si spatioasa, aproape de metrou si mijloace de transport; la 5 minute de mers pe jos de parcul Regina Maria si 15 minute de parcul Herastrau; 210mp construiti, structura de beton, 3 bai, bucatarie complet mobilata si utilata, balcon 8 mp, curte 30 mp; semi-mobilat, toate utilitatile, centrala proprie, internet wireless.
Situata pe 3 nivele – demisol, parter si mansarda inalta, vila se inchiriaza pe termen lung, pretabil pentru sediu firma / locuinta / profesii liberale (intrare separata la demisol)

Detalii imobil Inchiriere vila 5 camere, sector 1

Camere 5
Strada Soimarestilor
Suprafata 210 m2
Structura D+P+M
Bai 3
Mobilata partial
Utilata da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..