Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, decomandat, zona Piata SuduluiSun Plaza

80 m2, 3/7, an constructie: 2000

97.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2017
Rata credit de la 2,567 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament cu 3 camere, decomandat, spatios, cu o suprafata utila totala de 80 mp., situat la et. 3/7 intr-un bloc construit în anul 2000. Blocul are doua intrari si dispune de supraveghere video pentru ambele intrari.

Apartamentul este compus din sufragerie spatioasa, doua dormitoare, doua bai cu ventilatoare de aerisire, bucatarie open space care se poate inchide cu usa glisanta, hol larg si un balcon închis, mobilat. Dormitoarele si sufrageria dispun de parchet din lemn masiv iar holul de gresie de buna calitate cu aspect de parchet si aceiasi culoare cu acesta. Aer conditionat, geamuri termopan de culoare maro si obiecte sanitare de buna calitate.

Imobilul este localizat pe Spseaua Oltenitei, intr-o zona buna, linistita, fiind aproape de mijloacele de transport în comun, metrou, școli și grădinițe, spitale, sucursale bancare, restaurante, loc de joaca amenajat pentru copii si mari centre comerciale cum sunt: Sun Plaza Mall, Piata Sudului, Piata Berceni, Mega Image, Kaufland, Profi, Spitalul Regina Maria, Spitalul Clinic Bagdasar Arseni, World Class si zone de agrement cum sunt parcurile Tineretului si Delta Vacaresti.

Apartamentul detine boxa la subsol si se vinde complet mobilat (sau partial).

Pentru a vedea mai multe poze va rog sa imi scrieti.

Apartamentul merita vizionat, nu o sa regretati!

Detalii imobil Apartament 3 camere, decomandat, zona Piata SuduluiSun Plaza

Camere 3
Strada Soseaua Oltenitei
Suprafata 80 m2
Etaj 3/7
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..