Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartamet 3 camere la 5 minute de Mega Mall

77 m2, 7/8, an constructie: 1981

77.500 €

Ultima actualizare: 9 August 2017
Rata credit de la 2,062 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 3 camere decomandate cu suprafata utila de 66 mp. Situat la etaju 7 intr-un bloc de 8 etaje  construit in 1982 si reabilitat termic in anul 2016, apartamentul dispune de 2doua aparate de A/C, Termopane, apometre, repartitoare de caldura cu citire si avertizor electronic de gaze, dispune de 3 debarale precum si de doua  boxe la subsol curat si inalt, si loc de parcare. Baia este cu aerisire, intrarea in balcon se face prin sufragerie, dar are geam la bucatarie. Vedere pe spatele blocului ceea ofera viitorului proprietarlinistea de care are nevoie dupa o zi de munca!Blocul beneficiaza de supraveghere video și interfon. Deasemenea, beneficiem de fibra optica pentru internet, iar punctele de ineteres așe zonei se afla in imediata aprorpiere. NU COLABORAM CU AGENTIILE!!

Detalii imobil Apartamet 3 camere la 5 minute de Mega Mall

Camere 3
Strada Chisinau
Suprafata 77 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..