Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere, zona Grivitei, pasaj Basarab

125 m2, 1/3

700 € / luna

Ultima actualizare: 9 August 2017

Zona Grivitei, langa pasajul Basarab, metrou, inchiriez apartament, etaj 1, nemobilat, 125 mp, 3 dormitoare, living mare, 2 bai, bucatarie mare, dependinte, centrala proprie, parchet clasic, gresie si faianta, 700 euro, net, direct proprietar, pretabil si pentru firme.

Tel: 0741 508 308; 0722 541 703; 0722 508 308;

Detalii imobil Apartament 4 camere, zona Grivitei, pasaj Basarab

Garantie 700 €
Camere 4
Strada calea Grivitei
Suprafata 125 m2
Etaj 1/3
Bai 2
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..