Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere impecabil si Boxa, Proprietar, Dr.Taberei

62 m2, 1/4, an constructie: 1972

73.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,932 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand urmatoarele:

1. Apartament 3 camere semidecomandat, Drumul Taberei, etajul 1/4, curat, modernizat, centrala termica Vaillant pe gaz, calorifere noi, instalatii refacute, tamplarie termopan, balcon inchis cu termopan, parchet laminat, usa metalica de calitate. Se vinde cu mobila de bucatarie facuta pe comanda si dressing cu usi glisante si mobilier de baie.
Blocul este proaspat renovat si placat cu termosistem si se afla pe Bulevardul Dr.Taberei la aproximativ 30 de metri de statia de metrou si autobuz si la 500 de metri de Parcul Drumul Taberei. La 10 minute de mers se afla si Mall Plaza Romania.

2. Boxa la parterul tehnic al blocului, in suprafata de 5,78 metri patrati, avand si fereastra de aerisire.


Se poate oferi si garaj situat la parterul blocului dotat cu apa, electricitate, canalizare, incalzire la pretul de 13000 euro.

Detalii imobil Apartament 3 camere impecabil si Boxa, Proprietar, Dr.Taberei

Camere 3
Strada Drumul Taberei 65
Suprafata 62 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..