Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa in mijlocul careului: Ion Mihalache - Turda - Titulescu - Grivita

75 m2, Caramida, an constructie: 1900

210.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2017
Rata credit de la 5,718 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartamentele 2 și 3, a cate 40 mp fiecare și 200 mp teren in cota indiviza respectiv 280 mp din totalul curtii de 410 mp. Deschidere 10 ml. In cadastru: C 2, C 3, anexa C 4, si anexa provizorie X . Contorizare separat pentru fiecare apartament, gaze, electricitate. Suplimentar, 380V, put de apa menajera. 
Apartamentul nr. 1 (C1) este deținut de alt proprietar. 
Strada Octavian Cocarascu (nr.72) este situata intr-o zona cu multa liniște si vegetatie, cu accces facil spre: Centru -10 min, Pasajul Basarab - 2 min, Podul Grand -2  min, DN 1 - 7 Min. Pe jos pana la Metrou Basarab 10 Min. Tel: 0722 371 865

Detalii imobil Casa in mijlocul careului: Ion Mihalache - Turda - Titulescu - Grivita

Camere 5
Strada Octavian Cocarescu nr.72
Suprafata 75 m2
Structura Caramida
Bai 2
Suprafata teren 275 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1900
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: casa / vila 6 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..