Vanzare apartament 4 camere zona Militari - Virtutii (Orsova Cetat

80 m2, 4/4, an constructie: 1974

74.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,972 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 4 camere zona Militari - Virtutii (la intersectia dintre Orsova si Cetatea de Balta), PARTICULAR, bloc reabilitat,  etaj 4/4, an de constructie 1974, confort I, decomandat, vedere dubla, 80 mp, 1 logie, 2 wc, imbunatatiri – proaspat zugravit si termopane (se poate vinde aşa sau la cheie, adica cu gresia, faianta, parchetul etc., alese de comparator, bineinteles adaugandu-se si costul manoperei), boxa, 2 apartamente pe etaj, pret NEGOCIABIL, lucrez si cu agentii si dau comision la agentie doar 1%.

Detalii imobil Vanzare apartament 4 camere zona Militari - Virtutii (Orsova Cetat

Camere 4
Strada Cetatea de Balta
Suprafata 80 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..