Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 2 camere Th Pallady - Metrou N. Teclu

44 m2, 11/11, an constructie: 2016

40.500 €

Ultima actualizare: 2 August 2017
Rata credit de la 1,077 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament nou, decomandat, orientat pe est, izolat termic, totul nou. Se poate vinde mobilat sau semimobilat. Bloc cu 2 lifturi . Asistenta permanenta. Civilizat, curat, spatiu de joaca la parterul blocului, spatiu comercial pentru cumparaturi curente. Pretul usor discutabil. Acces usor la metrou si statia de tramvai. Drum de acces (sosea asfaltata) iluminat public.

Detalii imobil Ap 2 camere Th Pallady - Metrou N. Teclu

Camere 2
Strada Gura Calitei
Suprafata 44 m2
Etaj 11/11
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..