Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De vanzare Casa 4 camere, curte, antiaerianasos alexandriei ( OMV)

100 m2, P, an constructie: 2011

114.000 €

Ultima actualizare: 1 August 2017
Rata credit de la 3,016 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este localizata foarte bine, cu acces direct la mijloace de transport RATB, complet renovata in anul 2011, cu gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica pe gaze,izolata pe exterior. Casa este racordata la toate utilitatile.ACCEPT SCHIMB APARTAMENT 3 CAMERE TITAN/IOR, SOLICIT DIFERENTA

Detalii imobil De vanzare Casa 4 camere, curte, antiaerianasos alexandriei ( OMV)

Camere 4
Strada antiaeriana
Suprafata 100 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..