Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere,Titan

60 m2, 4/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 30 Iulie 2017

Apartament 3 camere,zona Titan, Dumbrava Noua. Bloc reabilitat termic,interfon.Apartamentul este situat la etajul 4/10,se inchiriaza complet utilat si mobilat( frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, aspirator,mobila noua etc ). In imediata apropiere se gasesc urmatoarele: scoala,gradinita,piata,hipermarket-uri,parc,strand,etc.
Blocul se afla intre statiile de metrou Nicolae Grigorescu (5min de mers pe jos) si 1 Decembrie 1918 (3 min de mers pe jos) precum si de statii de autobuz si tramvai.
Nu se accepta animale de companie !!!
Rog si ofer seriozitate !
Telefon 0734105460

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere,Titan

Camere 3
Strada Stelian Mihale
Suprafata 60 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..