Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap 4 camere Crangasi

87 m2, 8/8, an constructie: 1986

86.000 €

Ultima actualizare: 29 Iulie 2017
Rata credit de la 2,342 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 4 camere, zona Crangasi-Nicolae Filimon, decomandat, situat la etajul 8 din 8, bloc construit in 1986, suprafata utila 87 mp, orientare S-E, bucataria si o camera orientate catre sud si sufrageria cu alte doua camere orientate catre est, fiind astfel un apartament luminos dar si spatios. Dispune de 2 bai, 2 balcoane, 1  loc de parcare si 1 boxa la subsol.

Este excelent pozitionat, ferit de zgomotul stradal datorita etajului superior, intr-o zona curata cu multa verdeata si vecini linistiti. 

Apartamentul este in stare buna prezentand urmatoarele caracteristici : G, F, T, AC, parchet, usa metalica. Blocul intra in programul de reabilitare pana in toamna; Pozitionat la o distanta de 3 minute de metrou, piata, parc si alte facilitati aflate in vecinatate. Pret: 86.000 euro negociabil.

Detalii imobil Vand ap 4 camere Crangasi

Camere 4
Strada Nicolae Filimon
Suprafata 87 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..