Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar Inchiriez Apartament Grivitei 2 camere metrou, loc de parc

50 m2, 7/7

360 € / luna

Ultima actualizare: 29 Iulie 2017

Proprietar, ofer spre inchiriere pe termen lung apartament doua camere situat pe Calea Grivitei nr. 206, semidecomandat, curat si luminos. Complet utilat si mobilat modern. Aer conditionat, masina de spalat, gresie, faianta, termopane. Bloc reabilitat termic.
Apartamentul se afla la 1 minut de metrou Grivita si de statie RATB. In zona se gasesc supermarketuri, farmacii, piata la 10 minute de mers lejer. Loc de parcare ADP. 
MERITA vazut!
Disponibil pentru inchiriere imediat.

Pret 360E / luna, usor negociabil. 
Exclus agentii cu comision. Rog NU DERANJATI inutil.

Detalii imobil Proprietar Inchiriez Apartament Grivitei 2 camere metrou, loc de parc

Garantie 350 €
Camere 2
Strada calea grivitei 206
Suprafata 50 m2
Etaj 7/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..