Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

URGENT! SCHIMB AP 2 CAM ZONA OBOR, CU AP 2 CAMERE SALAJAN Ofer diferen

40 m2, 8/8, an constructie: 1978

40.000 €

Ultima actualizare: 28 Iulie 2017
Rata credit de la 1,059 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

URGENT! SCHIMB APARTAMENT 2 CAMERE ZONA OBOR, CU APARTAMENT 2 CAMERE SECTOR 3 Schimb apartament 2 camere  situat in zona Bucur Obor, stradaTeiul Doamnei, in imediata apropiere a parcului Lacul Tei, etajul 8, centrala propire, 37 m patrati, termopane, usa metalica, 2 aparate aer conditionat, 1 bai, 1 balcon, zona linistita, ideal pentru o persoana singura, cu apartment 2 camere zona Salajan, sectorul 3!  Ofer diferenta! accept si vanzare plata pe loc !

Detalii imobil URGENT! SCHIMB AP 2 CAM ZONA OBOR, CU AP 2 CAMERE SALAJAN Ofer diferen

Camere 2
Strada Teiul Doamnei
Suprafata 40 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..