Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere Apartament mobilat si utilat Lux 3 camere, Zona Lacul Tei

75 m2, 8/10

550 € / luna

Ultima actualizare: 27 Iulie 2017

Apartamentul este spatios si modern fiind cu siguranta o alegere potrivita! Apartamentul are 75 mp, etaj 8 din 10, si este situat in zona Lacul Tei / Colentina , zona din care se ajunge usor in centrul Bucurestiului si in zona de Nord (Floreasca, Herastrau, Pipera). 
Este decomandat si include 3 camere (1 living si 2 dormitoare), 1 balcon si 2 grupuri sanitare. Livingul spatios, amenajat in nuante calde, se remarca prin confort, dar si prin detalii pline de personalitate. Apartamentul este complet mobilat si utilat cu echipamente electronice si electrocasnice premium, inclusiv aere conditionate. 
Apartamentul dispune de doua dormitoare cu suficiente spatii de depozitare. 
Puteti inchiria apartamentul pentru 550 eur. Exista loc de parcare care este inclus in pret.

Detalii imobil Inchiriere Apartament mobilat si utilat Lux 3 camere, Zona Lacul Tei

Garantie 550 €
Camere 3
Strada Ripiceni
Suprafata 75 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..