Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere decomandate, zona Mosilor

52 m2, 8/8

360 € / luna

Ultima actualizare: 27 Iulie 2017

Apartament 2 dormitoare decomandate, 8/8, 2 lifturi, mobilat clasic si utilat complet, termopane,  parchet, gresie, TV, Wi-Fi, internet. AVANTAJE: centrala proprie, reabilat termic – intretinere mica , aer conditionat, zona linistita,  max. 250m de metrou Obor, autobuz, tramvai, troleibuz,  supermarket, mall 500m, piete, restaurante, baruri, banci, magazine, parc max. 200m, obtional: se poate remobila, direct proprietar

Detalii imobil Inchiriere apartament 2 camere decomandate, zona Mosilor

Garantie 360 €
Camere 2
Strada Fainari
Suprafata 52 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..