Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa 3 camere Ferentari-Vadul Nou

61 m2, P, an constructie: 1950

50.000 €

Ultima actualizare: 24 Iulie 2017
Rata credit de la 1,325 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bucuresti, Strada Rhea Silvia 28, Bucuresti, sector 5 Casa 3 camere, caramida, locuibila, libera. Partial renovata. Cadastru si acte la zi. Suprafata casa 61mp, anexe 18 mp, totala 240 mp. Apa curenta si canalizare. Boiler electric la baie. 2 sobe de teracota. Acoperis de tabla. Anexe in curte: bucatarie de vara, magazie si pivnita. Gaze in fata curtii. Zona linistita, statiile RATB Vadul Nou la 50 m. Piete apropiate: Ferentari, Progresul - Giurgiului, Rahova.

Detalii imobil Vand casa 3 camere Ferentari-Vadul Nou

Camere 3
Strada Strada Rhea Silvia 28
Suprafata 61 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 240 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..