Vanzare apartament 2 camere Dristor

55 m2, 4/10, an constructie: 1986

60.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,571 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va oferim apartament spatios de 2 camere in zona Dristor, semidecomandat,s.u. 55 mp, eraj 6/10, an constructie imobil 1986. Blocul urmeaza sa intre in programul de reabilitare. Bloc stradal, intrare stradala, curat, acte la zi.
Scara curata, vecini linistiti.In imediata vecinatate se afla Dristor metrou, Kaufland Mihai Bravu, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, etc.

Detalii imobil Vanzare apartament 2 camere Dristor

Camere 2
Strada Dristor
Suprafata 55 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..