Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere de inchiriat Berceni

55 m2, 1/4

250 € / luna

Ultima actualizare: 20 Iulie 2017

Apartament 2 camere de inchiriat, ideal pentru un cuplu, in zona Berceni, 10 minute de metrou Piata Sudului, la 4 minute de statie RATB, confort 1, etaj 1 din 4, mobila noua, renovat recent, imbunatatiri: faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat, apartamentul este liber din iulie, pret 250 euro. Nr de telefon 0033 781 674741- (cu cod de Franta). Disponibil din luna August. Nu colaborez cu agentii.

Detalii imobil Apartament 2 camere de inchiriat Berceni

Garantie 250 €
Camere 2
Strada Drumul Gazarului
Suprafata 55 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..