Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere, sector 3, pret negociabil

70 m2, 8/8, an constructie: 1984

80.000 €

Ultima actualizare: 31 Iulie 2017
Rata credit de la 2,126 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand apartament spatios, 70 mp, la etajul 8/8, bloc izolat, terasa facuta, la 2 minute de Kaufland Mihai Bravu, la 5 minute de statia de metrou Dristor, cu imbunatatiri:parchet, gresie+faianta, 2 aparate de aer conditionat, 2 bai, curat, se poate muta imediat,se vinde partial mobilat.Nu accept agentii.Accept credit. Pretul este negociabil.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere, sector 3, pret negociabil

Camere 3
Strada Rimnicu Vilcea
Suprafata 70 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..