Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere, zona Berceni

55 m2, 5/9

300 € / luna

Ultima actualizare: 17 Iulie 2017

Inchiriez apartament 2 camere complet mobilat decomandat, zona Berceni Etaj:5/9
Utilitati/finisaje: gresie, faianta,geamuri termopane, usa intrare metalica, contoare de apa, aparat aer conditionat in ambele camere, televizor in ambele camere, hota, aragaz, masina de spalat haine, frigider
Cel mai apropiat spital: Spitalul de urgenta Bagdasar-Arseni , la 5 minute de mers pe jos
Cea mai apropiata piata: 1 minut distanta de mers pe jos
Mijloace de transport in comun: Metrou: la 15 minute distanta de mers pe jos; Tramvai: la 10 minute distanta de mers pe jos; Autobuz: la 5 minute distanta de mers pe jos;, Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 5, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 9, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 55, anul constructiei: 1980

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere, zona Berceni

Camere 2
Strada Berceni
Suprafata 55 m2
Etaj 5/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..