Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VANZARE CASA+TEREN - CALEA CALARASI

195 m2, P+E+M, an constructie: 1950

185.000 €

Ultima actualizare: 17 Iulie 2017
Rata credit de la 5,038 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CALEA CALARASI, STR. TELEAJEN, Casa P+E+M, 2 corpuri, construita in 1950, supraf construita la sol C1- 59 mp si anexa C2 - 44 mp, suprafata desfasurata C1 - 150mp si C2- 44 mp, teren 183 mp, deschidere 7,28 ml, cu utilitati

Detalii imobil VANZARE CASA+TEREN - CALEA CALARASI

Camere 4
Strada TELEAJEN
Suprafata 195 m2
Structura P+E+M
Bai 2
Suprafata teren 183 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..