Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere bloc nou prima inchiriere 1 min metrou GROZAVESTI

53 m2, 3/9

550 € / luna

Ultima actualizare: 24 Iulie 2017

Inchiriez apartament 2 camere cu balcon, modern, in bloc nou finalizat in 2017 , str Economu Cezarescu, Ansamblu Politehnica Park.
La iesrirea din complex este facilitat accesul in parcul Facultatii Politehnica Bucuresti, langa se afla restaurantul Shorlei, in capatul strazii este statia de metrou Grozavesti (1 min de mers pe jos) peste strada se afla Carrefour Orhideea.
Apartamentul se afla la prima inchiriere, recent finalizat, complet mobilat si utilat.
Este dotat cu gresie, parchet, AC,centrala proprie, frigider,masina de spalat, cuptor, plita, hota, plasma, DVD,mobilier modern.
Ofer si cer seriozitate .
Se inchiriaza cu contract de inchiriere.

Detalii imobil Apartament 2 camere bloc nou prima inchiriere 1 min metrou GROZAVESTI

Plata in avans 2 luni
Garantie 550 €
Camere 2
Strada ECONOMU CEZARESCU
Suprafata 53 m2
Etaj 3/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..