Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ofer spre inchiriere Apartement 3 camere Sisesti

90 m2, 5/6

700 € / luna

Ultima actualizare: 17 Iulie 2017

Ofer spre inchiriere apartament 3 camere, decomandat, bloc nou (finalizat 2016), et 5/6, nemobilat, bucatarie mobilata si utilata (plita inductie, cuptor electric, frigider, masina de spalat vase). Prima inchiriere, finisaje noi, AC. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 80 mp plus 2 terase de 10 mp. Baile sunt complet utilate.
Blocul se afla vis a vis de Gradinita lui Matei (sos.Sisesti nr 67 A). In vecinatate se afla Mall Baneasa, Mega Image, Petrom city, farmacie, etc.
Mijloace de transport : metrou Straulesti, autobuze: 205, 261Pentru orice detalii ma puteti contacta la nr. de telefon 752283311 Ana (proprietar)

Detalii imobil Ofer spre inchiriere Apartement 3 camere Sisesti

Garantie 1 €
Camere 3
Strada Gh.Ionescu Sisesti 67A
Suprafata 90 m2
Etaj 5/6
Bai 2
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..