Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand direct ap. 2 camere decomandate, et. 3, bona complex Domino-Tei

38 m2, 3/10, an constructie: 1975

42.000 €

Ultima actualizare: 16 Iulie 2017
Rata credit de la 1,112 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand ap. 2 camere decomandate, et. 3, Su = 38 mp, situat in bloc recent reabilitat termic, cadaster, CF si Certif. Perf. Energ., balcon inchis cu termopan, baie renovata cu semi-cabina, fara imbunatatiri si nemobilat, usa intr. metal, vedere direct spre str. Gr. C. Moisil, supremark, aprozar, complex Domino, scaala, statii auto si tramv. la max. 100 m distanta, pret 42000 EURO platibili in Lei si/sau EUR - usor negociabil, liber la seinare contract, toate taxeren achitate la zi, Pentru vizionare, se solicita programare pe mob.: 0788393070

Detalii imobil Vand direct ap. 2 camere decomandate, et. 3, bona complex Domino-Tei

Camere 2
Strada Gr. C. Moisil
Suprafata 38 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..