Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, vand apartament 2 camere in apropiere de Piata Muncii

52 m2, 2/2, an constructie: 1961

64.900 €

Ultima actualizare: 16 August 2017
Rata credit de la 1,726 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 2 camere confort 1 decomandat, cu suprafata utila de 52 de mp, constructie din caramida anul 1961, etaj 2 din 2, si 2 boxe la demisol, cu suprafata de 6 mp, in zona verde si linistita, la 10 minute de statia de metrou Piata Muncii. Apartamentul este foarte luminos (ferestrele la sufragerie si balcon ocupa aproape tot peretele, dormitorul are 2 ferestre), dar vara beneficiaza de umbra din toate partile. Are dubla vedere, catre un scuar si catre strada. Blocul are dosarul depus pentru reabilitare in septembrie - octombrie 2017. Sunt 6 apartamente pe scara, 2 pe etaj, bloc linistit. Suprafata de 52 de mp este impartita in 2 camere de aprox. 15 metri fiecare, hol, bucatarie de 8 mp, baie cu dus si podea incalzita, balcon inchis si transformat in birou . Centrala de apartament Weissman si instalatia de incalzire cu tevi din cupru si calorifere din otel au 6 ani. Centrala e comandata prin cronotermostat.  Aparatul de aer conditionat Whirlpool este montat in sufragerie.
Ferestrele au tamplarie din lemn de eucalipt, geamuri termopan "4 anotimpuri" si sunt in garantie. Camerele au parchet de stejar, bucataria si holul, parchet de bambus. Gresia si faianta in baie si bucatarie sunt montate in urma cu 6 ani. Are usa metalica noua, incuietoare Motura. Un corp de biblioteca din lemn masiv este incastrat intr-o nisa din sufragerie si este inclus in pret. Terasa apartamentului a fost refacuta integral in urma cu 6 ani. Locurile de parcare sunt suficiente. Imobilul se afla intre statiile de metrou Muncii si Dristor, parcurile Petrascu si Alexandru Ioan Cuza.  Piata Ramnicu Sarat este la 2 minute cu masina. Statia autobuzului 311 se afla la 2 minute de mers pe jos.

Detalii imobil Proprietar, vand apartament 2 camere in apropiere de Piata Muncii

Camere 2
Strada Ion Tuculescu
Suprafata 52 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1961
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..