Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Serban Voda stradal Metrou Eroii Revolutiei, decomandat

45 m2, 3/7, an constructie: 1974

51.000 €

Ultima actualizare: 17 August 2017
Rata credit de la 1,355 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartement 2 camere, confort 1 decomandat, etaj 3/7, bloc monolit din 1974, 45 mp utili, mixt, baie mare cu geam, bine proportionat, dormitor 13mp, living 16mp, bucatarie 7mp, termopan tot, la 15 metri de metrou Eroii Revolutiei, o statie de parcul Tineretului si parcul Carol, 57000 euro, liber, ideal firma/locuinta.

Detalii imobil Serban Voda stradal Metrou Eroii Revolutiei, decomandat

Camere 2
Strada Calea Serban Voda Nr. 286
Suprafata 45 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..