Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, modernizat, Grivita-1Mai, 69800 EUR, negociabil

50 m2, 5/7, an constructie: 1965

68.500 € (negociabil)

Ultima actualizare: 16 August 2017
Rata credit de la 1,813 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vindem apartament de 2 camere, intre Grivita si 1 Mai, zona linistita si inverzita. Apartamentul este in bloc reabilitat termic, la etajul 5 din 7, cu lift si scara renovata. Locuinta a fost modernizata si are instalatii noi. Apartamentul este compartimentat astfel: hol, bucatarie cu deschidere spre balcon, living cu deschidere spre acelasi balcon, hol de trecere spre dormitor si baie cu un mic dressing, baie cu cada si dormitor. Balconul este inchis cu geam termopan si poate fi utilizat ca spatiu de relaxare, zona de luat masa sau birou. Il oferim spre vanzare cu toate dotarile si cu mobilier Mobexpert inclus. Este situat in apropierea mijloacelor de transport in comun (metrou la 5minute, statie RATB in fata blocului) care asigura conectivitate rapida cu zona centrala, Gara de Nord, Piata Presei Libere. Pentru masini sunt disponibile locuri de parcare in fata si in spatele blocului. Zona este una linistita, blocul fiind retras fata de bulevard si cu parc in fata, iar apartamentul este orientat spre zona de case si vile din spate. In apropiere se gasesc magazine, unitati scolare, Spitalul Medlife Life Memorial. Pretul include mobila si este negociabil (se poate vinde si nemobilat).

Detalii imobil Apartament 2 camere, modernizat, Grivita-1Mai, 69800 EUR, negociabil

Camere 2
Strada Calea Grivitei 228
Suprafata 50 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..