Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere. Vis-a-vis de Mall Vitan

75 m2, 3/8, an constructie: 1986

120.000 €

Ultima actualizare: 10 Iulie 2017
Rata credit de la 3,116 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, renovat recent, etaj 3/8, decomandat, stradal, dubla vedere, balcon inchis cu geam termopan, situat vis-a-vis de Mall Vitan. Apartamentul se vinde complet mobilat (Mobexpert) si utilat. Blocul a fost reabilitat termic in anul 2016 si beneficiaza de acces facil la statia de tramvai si de autobuz (1 min. de mers pe jos).

Dotari si finisaje

- 3 bai complet utilate
- geamuri tamplarie PVC
- parchet (camere) si gresie (pe hol si bucatarie)
- usi de lemn interior si usa metalica exterior

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere. Vis-a-vis de Mall Vitan

Camere 3
Strada Calea Vitan
Suprafata 75 m2
Etaj 3/8
Bai 3
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..