Acest anunt nu mai este activ

Apartamente noi in Bucuresti- Direct dezvoltator- Comision 0

65 m2, 3/7, an constructie: 2017

60.000 €

Ultima actualizare: 11 Iulie 2017
Rata credit de la 1,578 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vrei un stil de viata nou? Vrei un confort sporit si sigur oferit de un apartament construit dupa ce le mai inalte stadarde?Daca raspunsul este da atunci va putem oferi apartamente noi in ansamblurile rezidentiale construite de noi:- zona Theodor Pallady ( statia de metrou Nicolae Teclu)- Zona Baneasa - Zona Berceni ( Metalurgiei)- Zona Mihai BravuApartamentele se finiseaza dupa dorintele dvs avand centrala termica proprie. Se accepta orice varianta de credit ( ipotecar, prima casa)

Detalii imobil Apartamente noi in Bucuresti- Direct dezvoltator- Comision 0

Camere 2
Strada Victor Brauner
Suprafata 65 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..