Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez apartament 2 camere

60 m2, 5/6

350 € / luna

Ultima actualizare: 9 Iulie 2017


Proprietar inchiriez apartament 2 camere Militari soseaaua Virtutii 10 min metrou Lujerulu

Apartamentul este situat la etaj 5 pe est cu vedere la la str. Virtutii  renovat si imbunatatit cu gresie, faianta, parchet, termopan,usa metalica,dispunerea camerelor este decomandata, apartamentul fiind complet mobilat,utilat, bucataria este mare, utilata si mobilata  cu tot ceea ce este necesar, aragaz, frigider, masina de spalat


exclus agenti imobiliari

Detalii imobil Proprietar inchiriez apartament 2 camere

Camere 2
Strada Virtutii
Suprafata 60 m2
Etaj 5/6
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..