Aparatament 2 camere Matei Ambrozie - Nicolae Grigorescu

51 m2, 1/10, an constructie: 1969

59.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,560 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar, vand apartament 2 camere semidecomandat la et. 1/10 in zona Matei Ambrozie (Nicolae Grigorescu - Titan).Apartamentul are gresie, faianta, parchet de lemn, termopan, aer conditionat, contoare de apa, caldura si de gaz iar blocul este reabilitat termic.Pret 59.000 eur, negociabil. Accept si credit.

Detalii imobil Aparatament 2 camere Matei Ambrozie - Nicolae Grigorescu

Camere 2
Strada Matei Ambrozie
Suprafata 51 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1969
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..