Apartament 3 camere Brancoveanu - Nitu Vasile

61 m2, 1/10, an constructie: 1977

67.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,838 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, decomandat, situat stradal pe Brancoveanu intersectie cu Nitu Vasile, suprafata utila 61mp +11m balcon (nu este inchis) an constructie 1977, et. 1/10, imbunatatiri: gresie faianta, parchet, aer conditionat, termopan.
Situat la 7-8minute de mers pe jos fata de statia de metro Brancoveanu si Piata Sudului, 50m fata mijloace de transport in comun 116, 141, 381, 77. In apropiere de scoli, gradinite, cresa, spitale, piata si centre comerciale.

Detalii imobil Apartament 3 camere Brancoveanu - Nitu Vasile

Camere 3
Strada Brancoveanu
Suprafata 61 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..