Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament renovat, Piata Floreasca, terasa inchisa, garaj, boxa

90 m2, 4/5

950 € / luna

Ultima actualizare: 6 Iulie 2017

Apartament 3 camere (2 dormitoare) + terasa inchisa de 12 mp, nou renovat. Include bucatarie, centrala Veissman si appliances noi, 2 bai complete noi. Situat la etajul 4 in bloc 4+1, cu lift din garaj. Dotat cu 1 loc in garaj si boxa. Bloc de beton, construit in 2009. Zona: Piata Floreasca, Putul lui Zamfir intersectie cu Banu Antonache.

Detalii imobil Apartament renovat, Piata Floreasca, terasa inchisa, garaj, boxa

Camere 3
Strada Putul lui Zamfir
Suprafata 90 m2
Etaj 4/5
Bai 2
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..